NEWS

Şoferul Papei Francisc se pensionează: „Aplauze pentru Renzo şi pentru fidelitatea sa”

„Aici, în Vatican, există o mare varietate de oameni, preoţi, cardinali, călugăriţe care lucrează, mulţi laici, mulţi”, a spus Papa Francisc la sfârşitul audienţei generale, potrivit ANSA.

„Şi astăzi aş dori să fac o pauză pentru a mulţumi unui laic care se retrage, Renzo Cece. A început să lucreze la 14 ani, venea cu bicicleta. Astăzi este şoferul Papei. Aplauze pentru Renzo şi pentru loialitatea sa!”, a continuat Suveranul Pontif.

Papa Francisc a spus despre Renzo Cece că este unul dintre acei oameni care „duce înainte Biserica”, prin bunăvoinţă şi rugăciuni.

„Îi mulţumesc foarte mult şi, de asemenea, profit de această ocazie pentru a mulţumi tuturor laicilor care lucrează cu noi în Vatican”, a mai spus Papa Francisc.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].