NEWS

Sindicate: Greva din Educaţie continuă, dar nu se ştie până când. Mâine, o nouă întâlnire decisivă

UPDATE Surpriză pe ultima sută de metri, cu o ofertă care se poate concretiza mâine

„Greva continuă”, transmit liderii sindicatelor din Educaţie.

Reprezentanţilor principatelor sindicate din învăţământ li s-au oferit, la negocierile de vineri, carduri de 1.500 de lei net, în fiecare an, în luna octombrie, până în anul 2027, plus creşteri de salarii de la începutul anului 2024.

„Prefer să negociem mai mult şi să găsim înţelegere şi rezonabilitate din partea celor cu care discutăm în interesul angajaţilor din învăvământ. Lăsăm colegii să hotărască. Ei vor stabili foarte clar, după ce îi vom informa, dacă ce a rezultat în urma discuţiilor se ridică la înălţimea aşteptărilor lor”, a declarat, după negocieri, Marius Nistor, preşedintele FSE Alma Mater.

Liderul FSLI, Simion Hăncescu, a afirmat că oferta Executivului mai cuprinde o majorare, începând cu 1 ianuarie 2024, de 45% din diferenţa din maximum din grilă şi salariile de la 1 iunie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].