NEWS

Serbia a rezistat 62 de minute în faţa lui Richarlison, care a marcat cel mai frumos gol la CM

Brazilia a părut că are dificultăţi în a-şi respecta statutul de favorită la câştigarea marelui trofeu la Cupa Mondială, după o primă repriză în care defensiva Serbiei a rezistat, nedând ocazia brazilienilor să trimită decât 4 şuturi spre poarta apărată foarte bine de Milinkovic-Savic.

Repriza secundă a fost însă radical diferită. Brazilia a trimis 15 şuturi spre poartă, din care 2 au nimerit bara iar altele două au nimerit ţinta.

Eroul serii a fost Richarlison, care la debutul său la o Cupă Mondială, a marcat o dublă, cel de al doilea gol înscriindu-se cu succes în competiţia pentru cea mai frumoasă reuşită a turneului.

Fiesta braziliană a fost declanşată cu adevărat în minutul 60, când Alex Sandro a trimis un prim şut în bară.

Peste 2 minute, şutul din lateral stânga a lui Vinicius Junior a fost respins în faţă de Milinkovic-Savic, mingea ajungând cu noroc la Richarlison, atacantul lui Tottenham Hotspur, care nu a ratat ţinta din faţa porţii (1-0, min. 62).

Peste 11 minute, Vinicius Junior a centrat în zona punctului de la 11 metri, de unde Richarlison a marcat cu o semifoarfecă, un gol spectaculos, probabil cel mai frumos din cele marcate până acum în competiţie (2-0, min. 73).

Casemiro i s-a alăturat lui Sandro, pe lista celor ce au luat la ţintă bara porţii lui Milinkovic-Savic, portarul sârb fiind în prim plan şi la şutul lui Fred, din minutul 83, respins cu o paradă de efect.

Brazilia ocupă primul loc în grupă, cu 3 puncte, urmată de Elveţia, cu care se va confrunta luni, în meciul care va decide probabil câştigătoarea grupei.

[embedded content]

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].