NEWS

Sasha Lopez a cucerit topurile muzicale în timpul pandemiei

Sasha Lopez nu se lasă învins de pandemie. După succescul pe care l-a avut cu piesa „All my people”, care a intrat în Top 30 Billboard, Lopez este acum, de mai bine de o jumătate de an, în topuri cu „Smoke Me”. Artistul spune că piesa a fost pregătită de lansare încă de anul trecut, dar a luat o pauză pentru că şi-a dorit să fie alături de soţia lui, Xenia, alături de care are acum o fetiţă. Sasha nu s-a aşteptat ca „Smoke me” să aibă un impact atât de mare şi să fie iubită de atâţia fani. Cunoscutul producător şi DJ este fericit că a cucerit topurile muzicale chiar şi fără concerte, dar spune că adevărata fericire înseamnă momentele petrecute în familie.

Sasha Lopez: Eu mă bucur foarte mult că piesa a prins foarte-foarte bine şi deja erau programate foarte multe concerte în această vară, ca şi la toată lumea, ca la toţi artiştii, dar s-au reprogramat sau s-au anulat. Mulţumesc că vă place piesa, chiar este wow, nu m-am aşteptat atât de tare să explodeze, inclusiv şi în Turcia, Bulgaria, Rusia, mai nou Ucraina. I-am dat drumul la „Smoke me” exact înainte de pandemie. De 7 luni este în top. În 10 ţări piesa merge foarte bine şi este Top Shazam în 10 ţări, mai mult în Balcani, inclusiv Rusia. În România a fost No. 1 în Shazam şi Top 3 la difuzări. Mi-aş dori artiştii să fie cât mai aproape de oameni, să nu mai facem numai concerte online şi să vorbim pe zoom, pentru că această distanţare socială mi-aş dori să se termine.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].