NEWS

Samsung a anunţat noile telefoane pregătite pentru Galaxy Unpacked 2020

Se apropie Galaxy Unpacked 2020, eveniment pe care, anul acesta, îl vei putea urmări numai online. Hai să-ţi spun ce noi modele vor fi prezentate pe 5 august.

În primul rând, îţi spun despre Galaxy M31s, cu ecran Super-AMOLED, cu camera cvadruplă pe spate şi rezoluţie de 64 de megapixeli. Dar nu asta e punctul forte al telefonului, ci bateria de 6000 de miliamperi-oră, pe care Samsung o va impune ca standard pe toate modelele din seria M.

Cireaşa de pe tort ar putea fi însă revenirea telefonului pliabil, cu Galaxy Fold 2. Acesta va fi mai ieftin cu 100 de dolari faţă de primul model, care costa 1980 de dolari şi va fi mai mare decât acesta. Să sperăm că s-au rezolvat şi problemele pe care le-a avut Galaxy Fold, al cărui ecran era destul de fragil, iar articulaţia dintre cele două părţi, slab izolată, permitea acumularea prafului în interior. 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].