NEWS

România remizează cu Finlanda la Helsinki şi rămâne pe ultimul loc în grupă

După cele 10 minute de tatonare, în care Sorescu a avut o incursiune în careu, blocată de fundaşii finlandezi, nordicii au deschis scorul în minutul 12, prin Pukki, care a profitat de o deviere greşită a lui Bancu şi l-a învins pe Ionuţ Radu cu un şut de la marginea careului.

Pukki este cel care reuşeşte din nou să şuteze, în minutul 25, însă de data asta peste poartă.

Peste doar un minut, Răzvan Marin şutează în braţele lui Hradecky, pentru ca Bancu să aibă la rândul lui ocazia de a trimite spre poartă, şutul său fiind însă blocat.

Cea mai mare ocazie a reprizei i-a avut în prim plan, în minutul 33, pe Sorescu şi Raţiu, care au nimerit pe rând bara, în aceaşi fază, încheiată apoi cu şutul pe lângă, al lui Tănase.

Înainte de pauză, Bancu mai iroseşte o ocazie importantă, trimiţând pe lângă din situaţie ideală.

Tricolorii sunt pe val în debutul reprizei secunde şi, după o ratare a lui Sorescu, Tănase reuşeşte să egaleze, cu un şut din prima, din careu, fructificând pas a lui Bancu.

Înainte de a fi înlocuiţi, în minutul 66, Denis Man şi Alibec îşi pun şi ei numele pe lista celor care irosesc ocazia de a marca.

Tănase , Man şi Alibec sunt înlocuiţi cu Stanciu, Puşcaş şi Cordea.

Finlandezii sunt la un pas de a prelua conducerea în minutul 84, însă Kallman trimite pe lângă poarta lui Radu.

Cele 5 minute suplimentare de joc nu mai aduc nicio ocazie demnă de remarcat, astfel că Finlanda – România s-a încheiat 1-1.

În celălalt meci al grupei, Bosnia şi Herţegovina a învins cu 1-0 pe Muntenegru şi e lideră cu 11 puncte, urmată de Muntenegru cu 7 puncte, Finlanda cu 5 şi România cu 4

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].