NEWS

Restricţii anti-COVID: programul Târgului de Crăciun din Piaţa Universităţii a fost modificat

Ca urmare a unei hotărâri a Guvernului, începând de sâmbătă, capacitatea evenimentului Bucharest Christmas Market din Piaţa Universităţii este limitată la 1.000 de persoane simultan, iar programul se va încheia la ora 21:00, în fiecare seară

Astfel, noul program al Târgului de Crăciun Bucureşti va fi de luni până vineri, între orele 12:00 şi 21:00, iar sâmbătă şi duminică, în intervalul 10:00-21:00. Tîrgul se va deschide la ora 10:00 şi pe 29 noiembrie, 30 noiembrie şi pe 1 decembrie, declarate zile libere.

Organizatorii mai spus că „pentru o gestionare adecvată a numărului de vizitatori, esenţială din motive de sănătate şi siguranţă, accesul în târg se va face pe bază de bilet, care va acoperi, de asemenea, o parte din costurile organizării evenimentului”.

Copiii cu vârsta până în 12 ani beneficiază de acces gratuit, precizează organizatorii evenimentului.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].