NEWS

Reprezentanţii Tarom şi Blue Air în audienţă la Guvern. Cum se redresează companiile de transport aerian

Imaginea articolului Reprezentanţii Tarom şi Blue Air în audienţă la Guvern. Cum se redresează companiile de transport aerian

Reprezentanţii Tarom şi Blue Air în audienţă la Guvern. Cum se redresează companiile de transport aerian

„Împreună cu ministrul Transporturilor, Lucian Bode, şi cel al Finanţelor, Florin Cîţu, au fost analizate soluţiile de sprijin avute în vedere de Guvern, în scopul redresării economice a celor două companii”, a anunţat Guvernul pe pagina sa de Facebook.

Potrivit sursei citate, au fost discutate condiţiile în care pot fi aplicate măsurile guvernamentale de susţinere, în concordanţă cu normele europene, şi calendarul aprobării şi implementării acestora.

TAROM a suspendat acum 6 zile rutele dintre România şi Egipt, Israel, Iordania, Moldova, Serbia, Turcia, Suedia, Portugalia şi Emiratele Arabe Unite până pe 15 august inclusiv, din cauza restricţiilor de călătorie.

Atât Tarom cât şi Blue Air se confruntă cu dificultăţi economice.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].