NEWS

Rampă neautorizată, cu deşeuri medicale periculoase, descoperită de poliţiştii din Maramureş

Potrivit IPJ Maramureş, poliţiştii au depistat joi pe raza localităţii Petrova, pe digul râului Vişeu, o autoutilitară care transporta mai mulţi saci de plastic cu inscripţia „pericol biologic”.

Maşina era condusă de un bărbat din comuna Bârsana, angajat al unei societăţi comerciale.

Primele verificări ale poliţiştilor au arătat că sacii respectivi au fost încărcaţi de la o rampă neautorizată.

„Deplasaţi la rampa respectivă, poliţiştii au găsit mai multe deşeuri menajere amestecate cu deşeuri periculoase, care provin dintr-o unitate spitalicească”, a transmis Poliţia Maramureş.

La faţa locului au fost prezenţi şi reprezentanţi ai Gărzii de Mediu Maramureş.

În acest caz, oamenii legii au deschis un dosar penal pentru nerespectarea măsurilor obligatorii in vederea desfăşurării activităţilor de colectare, tratare, transport, verificare şi eliminare a deşeurilor periculoase, urmând a fi dispuse măsuri legale.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].