NEWS

Răfuială în plină stradă la Galaţi. Un bărbat a fost înjunghiat şi a ajuns în stare gravă la spital

Surse apropiate anchetei spun că bărbatul are antecedente penale şi este posibil ca atacul să fie o răzbunare a unor rivali.

El a fost aşteptat de o persoană necunoscută lângă bloc şi a fost înjunghiat cu un cuţit în burtă şi în gât.

Victima a fost transportată în stare critică la spital.

„A fost un conflict între doi bărbaţi. S-a întâmplat în spatele blocurilor de la de la Ultimul Leu. Un bărbat a fost înjunghiat în gât şi în abdomen. A fost lovit cu un cuţit. A fost transportat la Unitatea de Primiri Urgenţe în stare foarte gravă. Din câte am înţeles a intrat în stop cardiorespirator”, a explicat Mihai Polinschi, reprezentantul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Galaţi.

Poliţia şi procurorii încearcă să afle cine este autorul atacului. În acest caz va fi deschis un dosar penal pentru tentativă de omor.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].