NEWS

Prognoza pentru următoarele 4 săptămâni: Cum va fi prima lună de toamnă

22 – 29 august
Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână, în cea mai mare parte a ţării, dar mai ales în regiunile nordice şi estice. Regimul pluviometric va fi excedentar în jumătatea de sud-vest a ţării, dar mai ales în zona de munte aferentă, iar în rest cantităţile de precipitaţii vor fi deficitare.

29 august – 5 septembrie
Temperatura medie a aerului va avea valori mai ridicate decât cele normale pentru acest interval, pe întreg teritoriul României, dar mai ales în est şi sud-est. Cantităţile de precipitaţii vor fi local excedentare în regiunile vestice, dar şi local deficitare în cele estice, iar în rest vor fi apropiate de cele normale.

5 – 12 septembrie
Temperaturile medii vor fi uşor mai ridicate decât cele specifice pentru această perioadă în regiunile estice şi sud-estice, iar în rest vor fi apropiate de cele normale. Regimul pluviometric va avea o tendinţă uşor excedentară în toate regiunile, dar mai ales în zonele montane.

12 – 19 septembrie
Mediile valorilor termice se vor situa uşor peste cele specifice pentru această săptămână, mai ales în estul şi sud-estul ţării. Cantităţile de precipitaţii estimate pentru acest interval vor fi excedentare în regiunile vestice, nordice şi nord-vestice, iar în rest vor fi în general apropiate de cele normale.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].