NEWS

Prognoza METEO: Temperaturile vor fi mai mari decât cele normale în următoarele două săptămâni

Săptămâna 29.05.2023 – 05.06.2023

Valorile termice vor fi uşor mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână în regiunile nordice, nord-estice şi local în cele centrale, iar în rest vor fi apropiate de cele normale.

Regimul pluviometric va fi excedentar în regiunile vestice şi sud-vestice, precum şi în vestul Carpaţilor Meridionali şi în zona Carpaţilor Occidentali, iar în rest va fi deficitar.

Săptămâna 05.06.2023 – 12.06.2023

Temperatura medie a aerului va avea valori uşor mai ridicate decât cele normale pentru acest interval în regiunile nordice şi nord-estice, iar în rest vor fi în general apropiate de cele normale.

Cantităţile de precipitaţii vor fi excedentare în jumătatea vestică a ţării, dar mai ales în zonele montane aferente, iar în rest vor fi în general apropiate de cele normale, local deficitare în nord-est.

Săptămâna 12.06.2023 – 19.06.2023

Temperaturile medii se vor situa în jurul celor normale pentru această perioadă, în toate regiunile.

Regimul pluviometric estimat pentru acest interval va fi excedentar la nivelul întregii ţări.

Săptămâna 19.06.2023 – 26.06.2023

Mediile valorilor termice vor fi apropiate de cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României.

Cantităţile de precipitaţii vor fi excedentare în regiunile vestice şi sudice, iar în rest vor fi în general apropiate de cele normale pentru această perioadă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].