NEWS

Prognoza meteo ANM: Cum va fi vremea în România, la final de august şi început de septembrie. Vara se termină cu temperaturi scăzute

METEO. Vremea în România, 24-31 august

În ultima săptămână din luna august, 24 – 31 august, valorile termice vor fi uşor mai coborâte decât cele specifice acestei perioade în regiunile vestice, nord-vestice şi centrale, dar şi uşor mai ridicate, local, în sud-est, iar în restul teritoriului vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval.

Regimul pluviometric va fi excedentar în jumătatea nordică a ţării, dar mai ales în extremitatea de nord a acesteia. În regiunile sudice cantităţile de preciptaţii vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval, posibil uşor mai ridicate, local, în sud-vest.

METEO. Vremea în România, 31 august-7 septembrie

În perioada 31 august – 7 septembrie, temperatura aerului va avea valori în general apropiate de cele normale pentru această săptămână în toate regiunile, posibil uşor mai coborâte în nord-vest, dar şi uşor mai ridicate în sud-est.

Cantităţile de precipitaţii estimate pentru această perioadă vor fi excedentare în regiunile extracarpatice, iar în rest vor fi în general apropiate de cele normale pentru acest interval.

METEO. Vremea în România, 7 – 14 septembrie

În săptămâna 7 – 14 septembrie, temperaturile medii ale aerului se vor situa în general în jurul celor specifice pentru această săptămână la nivelul întregii ţări, posibil uşor mai ridicate în regiunile sudice şi sud-estice.

Regimul pluviometric estimat pentru această perioadă va fi în general apropiat de cel normal pentru acest interval, la nivelul întregii ţări.

METEO. Vremea în România, 14 – 21 septembrie

În perioada 14 – 21 septembrie, mediile valorilor termice se vor situa în jurul celor specifice acestei perioade, în toate regiunile.

Cantităţile de precipitaţii vor fi uşor deficitare în jumătatea nordică a ţării, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].