NEWS

Primul caz de COVID-19 din Lefkada este al unui român: “Dacă aş putea da timpul înapoi nu aş mai pleca din România. Purtaţi mască!”

Un turist român a fost depistat pozitiv cu noul coronavirus în urma testului efectuat în vama Kulata. El a povestit că în ţară a muncit de acasă şi s-a protejat cu mască şi mănuşi, atunci când a fost cazul. În Grecia a fost contactat după 96 de ore de către autorităţi, care l-au izolat într-un hotel pentru următoarele 14 zile. A început deja să aibă simptome şi cere cu disperare ajutorul autorităţilor pentru a putea fi controlat de un medic. Mesajul a fost publicat de turistul român pe grupul de Facebook Forum Grecia.

Iată mesajul său complet:

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].