NEWS

Primar Târgu-Jiu: Ne-am putea asuma o relaxare a restricţiilor, dacă ne-ar permite autorităţile centrale

Ne îndreptăm, încet şi sigur, spre eliminarea restricţiilor. Numărul cazurilor de infectare este în continuă scădere, incidenţa ajungând astăzi la 0,23 în municipiul Târgu Jiu”, a scris marţi pe Facebook primarul oraşului Târgu-Jiu.

Conform acestuia, numărul persoanelor vaccinate este în continuă creştere, iar efectele sunt evidente.

În aceste condiţii, ne-am putea asuma o relaxare graduală a restricţiilor şi cred cu tărie că am putea fi chiar un reper pentru restul ţării, dacă autorităţile de la nivel central ne-ar permite să gestionăm singuri situaţia”, a mai scris Marcel Romanescu pe reţeaua de socializare.

Acesta spune că se observă o schimbare în bine la nivel naţional: „De mâine, copiii se întorc la şcoală şi ne-am asigurat deja că vor fi primiţi aşa cum trebuie. Am convingerea că veştile bune vor continua, mizând pe responsabilitatea dumneavoastră, a târgujienilor”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].