NEWS

Prima doamnă a SUA, Jill Biden, oferă „DRAGOSTE” în timpul călătoriei în Marea Britanie. Mesajul de pe jacheta sa

Jill Biden îşi asumă pe deplin titlul de primă doamnă a Statelor Unite ale Americii. De la apariţii, până la activitatea ei de zi de zi. 

 

Ea nu a stat departe de ochii lumii şi atenţia presei nici înainte, fiind soţia vicepreşedintelui în administraţia Obama. Acum, cu atât mai mult.

 

În timpul vizitei în Marea Britanie unde se desfăşoară summitul G7, Prima doamnă Jill Biden şi-a făcut făcut apariţia purtând o jachetă cu LOVE pe spate. Fotografia o înfăţişează pe Jill alături de soţul său, preşedintele SUA Joe Biden, primul ministru Boris Johnson, şi soţia sa Carrie Johnson. 

 

Merge mândră la braţul celui de-al 46-lea preşedinte american. Ceea ce o face deosebită pe Jill este că nu a renunţat la job-ul pe care îl avea. 

 

E o premieră în istoria postbelică a SUA că o primă doamnă să lucreze în mod regulat. 

 

„Este prima Primă Doamnă care lucrează, şi-a menţinut catedra. Se ştie că doamna Biden predă limba engleză, scriere creativă, disciplină de tipul acesta, formaţia este în domeniul ştiinţelor educaţiei. 

 

Cred că misiunea doamnei Biden va fi să insufle ceva mai multă energie, ceva mai multă deschidere spre societatea civilă preşedinţiei Biden”, spune politologul Lucian Dîrdală. 

 

Detaliile mici fac diferenţa. Dacă e să faci o comparaţie între apariţiile fostei prime doamne a SUA, Melania Trump şi actuala, Jill Biden, vei vedea diferenţa. 

 

Una transmite mesaj de nepăsare, iar cealalta face apel la iubire şi unitate.

 

„O, IUBIREA? Cred că aducem iubire din America, aceasta este o conferinţă globală şi încercăm că aducem unitate în întreaga lume şi cred că este un lucru important acum, ca oamenii să simtă unitate faţă de toate ţările şi să simtă speranţă după acest an de pandemie”, a afirmat Jill Biden, Primă Doamnă a SUA 

 

Prezenţa doamnei Biden alături de preşedinte la manifestări internaţionale este mai mult decât importantă. În marja summitului G7, Jill Biden şi Kate Middleton vor găzdui un seminar. 

 

Discuţia se va concentra pe female empowerment, copii şi educaţie timpurie.

 

 

 

„Am văzut-o prezentă în foarte multe ocazii alături de oameni politici din zona democrată, în serviciul unor cauze de pe agenda politică a partidului democrat. Doamna Biden este din acest punct de vedere un mesager credibil al unui segment important din societatea americană”, a mai spus politologul Lucian Dîrdală. 

 

 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected]