NEWS

Preşedintele grupului Samsung a murit. Lee Kun-hee a transformat compania într-o putere tehnologică mondială

Samsung a emis un comunicat prin care înştiinţează că preşedintele companiei Lee Kun-hee a murit alături de membrii familiei sale. Alături în ultimul moment a fost şi preşedintele de facto al companiei, fiul său, Lee Jae-yong.

Lee Kun-Hee a fost mai mult internat în ultimii ani din cauza afecţiunilor de care suferea, iar fiul său s-a ocupat de afacerile companiei, relatează New York Post.

„Toţi cei de la Samsung îi vom preţui memoria şi suntem recunoscători pentru călătoria pe care am împărtăşit-o alături de el”, se arată în comunicat. Născut în 1942, dintr-o afacere locală, Lee Kun-Hee a transformat Samsung într-o putere mondială în materie de inovaţie şi tehnologie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].