NEWS

Premierul Florin Cîţu îl trimite pe Raed Arafat la Constanţa. Cel puţin 4 persoane au murit în urma incendiului de la Spitalul de Boli Infecţioase

Imaginea articolului Premierul Florin Cîţu îl trimite pe Raed Arafat la Constanţa. Cel puţin 4 persoane au murit în urma incendiului de la Spitalul de Boli Infecţioase

Premierul Florin Cîţu îl trimite pe Raed Arafat la Constanţa. Cel puţin 4 persoane au murit în urma incendiului de la Spitalul de Boli Infecţioase

Premierul a fost informat despre incendiul de la Spitalul de Boli Infecţioase din Constanţa şi continuă să ţină legătura cu reprezentanţii MAI, Ministerul Sănătăţii şi cei ai prefecturii Constanţa, anunţă Guvernul.

În acest moment, este activată o celulă de criză la MAI pentru a coordona intervenţia şi a se asigura că sunt evacuaţi pacienţii şi că sunt locuri pentru ei în alte spitale.

Premierul Florin Cîţu i-a solicitat secretarului de stat Raed Arafat să meargă la faţa locului pentru a se asigura că operaţiunile de acolo se desfăşoară fără probleme.

Cel puţin 4 persoane au murit în urma incendiului de la Spitalul de Boli Infecţioase Constanţa.

În proximitatea locului desfăşurării intervenţiei se instalează un spital mobil pentru triajul pacienţilor.

Un incendiu a izbucnit, vineri, la secţia ATI a Spitalului de Boli Infecţioase Constanţa.

Incendiul se manifestă cu flacără deschisă şi degajări mari de fum.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].