NEWS

Pregătiri pentru parada de 1 Decembrie şi Reuniunea miniştrilor de externe ai statelor NATO

„Primăria Capitalei, împreună cu instituţiile cu responsabilităţi în domeniu, a întreprins o serie de măsuri pentru buna desfăşurare a evenimentelor organizate în Capitală de Ziua Naţională a României – 1 Decembrie, dar şi pentru Reuniunea ministrilor de externe ai statelor NATO, care va avea loc în perioada 29-30 noiembrie. Administraţia Străzilor Bucureşti a marcat culoarul pentru defilarea prilejuită de Ziua Naţională în zona Arcului de Triumf”, anunţă PMB.

De asemenea, vor fi amplasate aproximativ 2400 de steaguri tricolore şi NATO în zona centrală a oraşului, până la ieşirea din Bucureşti spre Aeroportul Otopeni, în zona Podului Băneasa. Pentru cetăţenii care vor participa la defilare, vor fi montate trei ecrane de tip LED pe traseul Arcul de Triumf – Piaţa Victoriei.

„În plus, pentru că Bucureştiul găzduieşte Reuniunea miniştrilor de externe ai statelor NATO, în perioada 25-29 noiembrie 2022, prin Direcţia Generală de Arhitectură şi Monumente de For Public, Primăria Capitalei va ilumina arhitectural suprafaţa Arcului de Triumf în albastru şi va arbora steagul României şi steagul NATO în arcada monumentului. Efectivele Direcţiei Generale de Poliţie Locală şi Control a Municipiului Bucureşti participă sub coordonarea Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti pentru asigurarea măsurilor de ordine şi linişte publică conform atribuţiilor legii 155/2010”, se menţionează în finalul comunicatului.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].