NEWS

Povestea Elizavetei Krivonoghih, considerată a treia fiică a lui Putin

După dezvăluirea din film, Elizaveta i-a dat follow lui Navalnîi.

 

În filmul ”Palatul lui Putin”, Krivonoghih a făcut cunoştinţă cu Putin la sfârşitul anilor `90, iar în 2003, aşa cum scrie publicaţia ”Proiect”, i-a născut o fiică, Elizaveta. 

 

Alexei Navalnîi, autorul filmului, spune că, pentru naşterea acestul copil, Svetlana Krivonoghih a fost răsplătită din plin. 

 

„După ce Krivonoghih i-a născut un copil lui Putin, pe numele ei au fost scrise şi mai multe active, inclusiv 3% din acţiunile Băncii Rusia. Se finanţează aceste active din schema pe care v-am descris-o. De exemplu, banii de la SA ”Akţept” sunt transferaţi către companiile ei ”Ozon” şi ”Puls”. ”Ozon” este o staţiune şi un munte în regiunea Sankt Petersburg, iar Puls este yahtul de 40 de metri al Svetlanei”, se spune în film.

 

Jurnalistul BBC de la Moscova Andrei Zaharov este cel care a descoperit-o pe Elizaveta, fiica nelegitimă a lui Putin.  Iar investigaţiile despre ea nu au făcut-o să-şi schimbe cu mult viaţa. Filmul lui Navalnîi i-a adus şi mai multă popularitate Lizei. Ea capitalizează acum atenţia şi se transformă într-un influencer pe instagram. 

 

„Ea a avut o postare în care scria ”Dacă eşti fiica lui Putin, publică o fotografie unde eşti în verde”. Liza a publicat o fotografie într-un pulovăr verde. Acum ea i-a dat fallow lui Navalnîi pe instagram. Şi a făcut un soryes unde dansează în mască şi  scrie ”Când ţi-au dedicat câteva secunde de video”, a spus Andrei Zaharov, jurnalist de investigaţie BBC Moscova.

 

Jurnalistul BBC spune că Elizaveta este un adolescent tipic din Sankt Petersburg, însă cu o viaţă boemă. 

 

„Ea vizitează barurile interesante şi de top din Sankt Petersburg, citeşte publicaţii şi cărţi despre feminism, merge în magazinele de cărţi, citeşte literatură interesantă. Este clar că este o fată educată, scrie în engleză, urmăreşte seriale”, a completat jurnalistul.

 

Alexei Navalnîi se duelează cu Putin şi din arest. Cel mai aprig opozant al lui Vladimir Putin a lansat o anchetă despre o proprietate fastuoasă de la Marea Neagră, care i-ar aparţine preşedintelui rus.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].