NEWS

Poşta Română are un nou director general. Cine este Valentin Ştefan

Înainte de preluarea mandatului de director general, Valentin Ştefan a ocupat poziţia de director general adjunct, fiind responsabil de coordonarea Direcţiei Economice, a departamentelor IT şi Juridic şi a Direcţiei Administrativ, Auto şi Securitate Poştală.

Valentin Ştefan are ca studii Universitatea Bucureşti, cu o licenţă în Istorie, Universitatea de Stat din Sankt-Petersburg şi la Universitatea Carolinei de Nord din Chapel Hill, SUA.

Potrivit CV-ului său postat pe site-ul Poştei Române în 2011, a lucrat la Organizaţia Naţiunilor Unite (ONU) ca stagiar, iar între 2013 şi 2015 a lucrat ca investigator la Kroll Compliance, la Washington.

Valentin Ştefan a coordonat proiecte privind formarea, proiectarea şi începerea uneia dintre cele mai mari investiţii tehnologice din Poşta Română, din ultimii ani, transmita Poşta Română.

„În primul rând, doresc să mulţumesc colegului meu Horia Grigorescu pentru întreaga activitate de management şi buna colaborare pe care am avut-o şi, în acest context, vreau să asigur toţi partenerii de business ai Poştei Române că toate proiectele pe care compania le are în desfăşurare vor continua, astfel încât să atingem ţintele propuse pentru dezvoltarea operatorului naţional de servicii poştale”, a declarat Valentin Ştefan.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected]