NEWS

Pfizer vine cu un nou studiu. A treia doză de vaccin restabileşte protecţia la 95%

O a treia doză de vaccin Pfizer la şase luni după a doua doză restabileşte protecţia împotriva infecţiei la 95%, conform studiilor făcute în Israel, potrivit datelor transmise de companie către Food and Drug Administration şi citate de CNBC.

Imaginea articolului Pfizer vine cu un nou studiu. A treia doză de vaccin restabileşte protecţia la 95%

Pfizer anunţă că datele din Israel arată că a treia doză restabileşte protecţia la 95%

Datele au fost colectate de la 1 iulie până la 30 august, când varianta delta era în creştere în toată ţara.

FDA a publicat datele pe măsură ce se confruntă cu presiuni din partea administraţiei Biden pentru a autoriza doze de rapel pentru populaţia generală încă de săptămâna viitoare.

Pe baza datelor, Pfizer a spus că „solicită acordarea unei doze de rapel din [vaccinul Pfizer] administrat intramuscular la aproximativ 6 luni după doza 2 la persoanele cu vârsta peste 16 ani”.

Compania a inclus, de asemenea, date dintr-un studiu de fază 3, pe aproximativ 300 de persoane cu vârste cuprinse între 19 şi 55 de ani. O treime dintre participanţi erau supraponderali, iar o treime erau obezi, conform documentelor.

Pfizer şi partenerul BioNTech vor acceptul agenţiei pentru a reia doză în cazul persoanelor cu vârsta peste 16 ani din SUA.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].