NEWS

Peste 10.000 de români au fost vaccinaţi împotriva COVID-19 până joi, la ora 17.00

Numărul total al persoanelor vaccinate anti-Covid până joi a depăşit, în România,10.000, potrivit raportărilor Centrului Naţional de Coordonare a Activităţilor privind Vaccinarea împotriva Covid-19 (CNCAV).

Imaginea articolului Peste 10.000 de români au fost vaccinaţi împotriva COVID-19 până joi, la ora 17.00

Peste 10.000 de români au fost vaccinaţi împotriva COVID-19 până joi, la ora 17.00

Potrivit datelor puse la dispoziţia CNCAV de către Institutul Naţional de Sănătate Publică, până joi, la ora 17.00, au fost vaccinate împotriva Covid-19 cu vaccinul Pfizer BioNTech 10.289 de persoane.

Numai în ultimele 24 de ore au fost vaccinate 4623 de persoane. În nouă cazuri au fost înregistrate reacţii adverse, comune şi minore, cu febră, cefalee, mialgii şi astenie.

De la începutul campaniei de vaccinare, în 27 decembrie, au fost raportate 26 reacţii comune şi minore, dintre care 4 reacţii locale cu durere la locul injectării şi 22 de reacţii generale (febră, cefalee, mialgii, astenie, alergii de tip urticarie), a mai informat CNCAV.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].