NEWS

Patrick Kluivert şi Laurent Blanc luptă pentru locul de antrenor la Barcelona

Imaginea articolului Patrick Kluivert şi Laurent Blanc luptă pentru locul de antrenor la Barcelona

Patrick Kluivert şi Laurent Blanc luptă pentru locul de antrenor la Barcelona

Barcelona caută antrenor pentru sezonul următor. Preşedintele catalanilor, Josep Maria Bartomeu, nu este mulţumit de prestaţiile echipei cu Quique Setien ca antrenor principal. Principalii favoriţi ai conducerii sunt Patrick Kluiert şi Laurent Blanc.

 

Patrick Kluivert este în prezent implicat la academia Barcelonei. Fostul atacant olandez a jucat în tricoul Blaugrana în perioada 1998 – 2004. Deşi nu are o experienţă vastă în rolul de antrenor principal, Kluivert este văzut ca o opţiune pe termen scurt până ce Barcelona va reuşi să aducă pe banca un alt fost jucător, pe Xavi.

 

Şi Laurent Blanc este de acord să vină la Barcelona pentru un singur sezon. Anrtenorul care a câştigat Cupa Mondială cu Franţa în 2018 este dispus să semneze un contract pe termen scurt şi să fie „o punte între Setien şi Xavi” după spusele agentului său, Jorge Mendes.

 

La ora actuală, Xavi Hernandez este antrenorul lui Al-Sadd în Qatar. Fostul mijlocaş al catalanilor este, însă, aşteptat să preia echipa de pe Camp Nou din 2021.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].