NEWS

Părintele Francisc Dobos s-a vaccinat: la început, marea nesimţire, apoi, marea moleşeală

Francisc Dobos a povestit pe Facebook cum a decurs vaccinarea sa anti-COVID.

„Efecte secundare. În momentul vaccinării: marea nesimţire. Nici nu mi-am dat seama când m-a înţepat azi. Sunt deja obişnuit cu acul de tip sondă folosit la donarea de sânge. După vaccinare: marea moleşeală şi lipsă de chef în a posta clasica fotografie de la locul cip-cirip-uirii”, a povestit Francis Dobos pe reţeaua de socializare.

Preotul are şi un sfat pentru cei care nu ştiu cum să procedeze. Mai schimbaţi canalul şi să fim doctori în umanitate, le spune părintele.

„În plus, nu judec pe nimeni, fie că se vaccinează, fie că nu. Suntem liberi şi alegem în consecinţă ce e mai bine pentru noi. Pentru a şti ce e mai bine diversificaţi sursele de informare. Mai schimbaţi canalul. Nu simt nici cea mai mică ispită în a arunca cu acidul sulfuric al comentariilor ori cu soda caustică a gândurilor în cei care (nu) se vaccinează. Să evităm pandemia urii şi a demonizării. Să fim doctori în umanitate”, a precizat preotul Dobos.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].