NEWS

(P) Dr. Gerald Flintoacă-Filip este primul membru de origine română al consiliului de conducere Food Supplements Europe

Imaginea articolului (P) Dr. Gerald Flintoacă-Filip este primul membru de origine română al consiliului de conducere Food Supplements Europe

(P) Dr. Gerald Flintoacă-Filip este primul membru de origine română al consiliului de conducere Food Supplements Europe

Compania Prisum International, importator şi distribuitor al produselor CSL BehringHimalaya Drug Company (produse de uz uman şi produse de uz veterinar) şi Vitabiotics,  anunţă alegerea în consiliul de conducere al Asociaţiei Europene privind Suplimentele Alimentare (Food Supplements Europe) a dl-ui Dr. Gerald Flintoacă-Filip, în prezent, Quality & Regulatory Affairs Manager în cadrul companiei Prisum şi Secretar General în Patronatul Roman al Industriei Suplimentelor Alimentare (PRISA).

Food Supplements Europe este o organizaţie non-profit înfiinţată cu scopul de a reprezenta şi de a promova rolul industriei suplimentelor alimentare în viaţa consumatorilor, asigurandu-se că informaţiile transmise sunt oneste, fundamentate şi că acestea respectă legislaţia în vigoare. Membrii organizaţiei sunt asociaţii naţionale şi companii de pe teritoriul Uniunii Europene, care, recent, s-au întrunit pentru a alege doi din cei sase membri ai consiliului de conducere. Patronatul Roman al Industriei Suplimentelor Alimentare (PRISA) reprezintă interesele acestei industrii la nivel European şi promovează importanţa şi aspectele benefice ale suplimentelor alimentare, precum şi reglementarea unor bune practici  în etichetarea şi publicitatea suplimentelor.

Cele doua instituţii au scopul de a asigura crearea unui cadru legislativ adecvat şi echilibrat pentru comercializarea suplimentelor alimentare la nivel european şi global. În cadrul unei declaraţii de presă, Dr. Gerald Flintoacă-Filip a afirmat: “Sunt onorat să lucrez alături de membrii PRISA, cea mai importantă asociaţie din domeniul suplimentelor alimentare din România care susţine promovarea bunelor practici în producţia dar şi în comunicarea comercială a suplimentelor alimentare si care este parte din Asociaţia Europeana a Suplimentelor Alimentare (Food Supplements Europe). Ca nou membru in consiliul de conducere al acestei asociatii europene imi propun sa contribui la o mai buna informare a consumatorilor, autorităţilor şi profesioniştilor din domeniul sănătăţii.”

Pentru mai multe informatii, va rugam sa vizitati: www.prisum.eu/ro/stiri

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].