NEWS

Orban se gândeşte să te ţină în casă noaptea. Premierul vrea restricţii de circulaţie

Ai aruncat declaraţiile pe proprie răspundere cu caee ieşeai din casă acum câteva luni? S-ar putea să ai din nou nevoie de ele. Premierul Ludovic Orban se gândeşte serios să introducă şi restricţii de circulaţie pe timp de noapte. Ca pe vremea stării de urgenţă. Nu a ştiut să spună când va impune astfel de restricţii. Orban ţi-a spus doar veşnicul „facem o evaluare”.

LUDOVIC ORBAN, premierul României: Avem în evaluare o astfel de decizie. Vrem să vedem în schimb efectul măsurilor pe care le-am stabilit prin lege şi prin Hotărârea de Guvern de prelungire a stării de alertă în cazul depăşirii indicelui de 3 la mie. „Se face evaluare pentru că deja sunt localităţi importante, printre care şi Bucureşti, unde urmărim rezultatele aplicării măsurilor în vigoare”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].