NEWS

Orban, despre relaţia sa cu preşedintele ţării: „Când vorbeşti cu Iohannis nu vorbeşti cu un prieten la o bere”

Întrebat, miercuri seară, după ce Florin Cîţu a spus că are o legătură foarte strânsă cu preşedintele Klaus Iohannis, care este legătura dintre el şi preşedinte, Ludovic Orban a răspuns: „Am demonstrat această cooperare în beneficiul României timp de 4 ani în care am condus Partidul Naţional Liberal, în care am oprit asaltul PSD asupra Justiţiei, în care am împiedicat ca România să fie capturată de PSD, în care am reuşit dărâmarea guvernului PSD prin moţiune de cenzură şi am reuşit să câştigăm aproape toate alegerile pentru a putea asigura României o guvernan performantă în beneficiul cetăţeanului”.

Orban a adăugat că, după ce va „câştiga congresul”, între Partidul Naţional Liberal şi preşedintele României va fi acelaşi parteneriat şi aceeaşi „cooperare loială” pentru buna guvernare a României.

Întrebat mai departe dacă are cu preşedintele o relaţie de prietenie, Orban a spus că a colaborat cu Iohannis „în sensul instituţional, aşa cum este normal şi firesc. Klaus Iohannis este preşedintele României. Când vorbeşti cu Klaus Iohannis, nu vorbeşti cu un prieten la o bere, vorbeşti cu preşedintele României”.

În ce priveşte emoţiile pentru congres, preşedintele PNL a afirmat că nu are vreme de emoţii pentru că munceşte foarte mult.

Întrebat ce va face dacă va pierde alegerile din 25 septembrie, Orban a spus că va câştiga.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].