NEWS

Orban a vorbit la telefon cu peste 1.000 de delegaţi care urmează să participe la Congres – surse

Ludovic Orban a reuşit să vorbească la telefon, în ultima săptămână, în cadrul unei campanii de call-center pentru susţinerea candidaturii la preşedinţia PNL, cu 1.300-1.400 de delegaţi care urmează să participe la Congres, au declarat pentru MEDIAFAX surse din echipa sa.

„De luni până azi (vineri -n.r.) echipa lui Ludovic Orban, la nivel de lideri de filiale, parlamentari sau candidaţi pentru Biroul Executiv, a desfăşurat o campanie de call-center în rândul delegaţilor PNL pentru susţinerea candidaturii la preşedinţia PNL”, au declarat pentru MEDIAFAX surse din echipa Orban.

Potrivit acestora, au fost sunaţi peste 4.200 de delegaţi care urmează să participe la Congres.

„Personal, Ludovic (Orban-n.r.) a reuşit să vorbească la telefon, în ultima săptămână, cu 1.300-1.400 de persoane. Evaluarea făcută până la acest moment este că la Congres vor fi 2.700-2.850 de voturi în favoarea lui Ludovic Orban”, au adăugat sursele citate.

Congresul PNL are loc sâmbătă, la Romexpo, în prezenţa a 5.000 de delegaţi.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].