NEWS

Oamenii au stat la coadă pentru iPhone 12. În ce ţară s-a vândut ultimul model lansat de Apple

Pandemia asta pare că nu mai trece şi te-ai aştepta ca ultimul motiv pentru care oamenii să stea la coadă ar fi să-şi cumpere un nou iPhone. Ei bine, acest lucru s-a întâmplat oricum!

Nebunia a început la Sydney! Cu ore bune înainte ca magazinul Apple să se deschidă oamenii erau deja strânşi în faţă. La distanţă unul de celălalt, pe poziţii semnalate de Apple. Primul care a apucat să cumpere a fost un bărbat pe nume Jun. Era de seara în faţa magazinului şi a intrat în magazin în aplauzele angajaţilor Apple.

Şi la Londra pe Regent Street a fost coadă în faţa magazinului Apple. În România momentan e linişte. Orange îţi spune că va da drumul curând la precomenzi, în timp ce Vodafone încă aşteaptă. Partenerul Apple, iStyle, îţi spune că vei putea să precomanzi telefonul pe 6 noiembrie. O săptămână mai târziu va ajunge şi în magazinele de la noi.

[embedded content]

[embedded content]

[embedded content]

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].