NEWS

O nouă zi, un nou cadou: firmele pot primi 5 milioane de lei de la stat pentru echipamente

Aseară premierul Ludovic Orban a adoptat un nou program ce oferă finanţări întreprinderilor mici şi mijlocii, precum şi firmelor care au peste 250 de angajaţi. Prin intermediul IMM Leasing de echipamente şi utilaje poţi beneficia de maxim 5 milioane de lei cu care să-ţi achiziţionezi aparatura de care ai nevoie pentru a-ţi desfăşura în mod normal activitatea.

Avansul pe care va trebui să îl plăteşti va fi între 0 şi 20% din valoarea bunului pe care ţi-l doreşti.

”Obiectivul principal al şedinţei de astăzi este adoptarea actelor normative necesare pentru implementarea programului de relansare economică. Conform planului avem proiectul de ordonanţă de urgenţă privind aprobarea programului de susţinere a întreprinderilor mici şi mijlocii IMM Leasing de echipamente şi utilaje”, a declarat Ludovic Orban, prim-ministrul României.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].