NEWS

O maşină de pompieri care se deplasa spre un incendiu s-a răsturnat. Trei pompieri au fost răniţi

„Autospeciala de pompieri de la Staţia de Pompieri Năsăud răsturnată pe timpul deplasării la incendiul izbucnit în localitatea Ilva Mică. Împrejurările producerii evenimentului sunt in curs ce stabilite de către organele abilitate. La intervenţia pentru care au fost solicitaţi au fost direcţionate imediat alte resurse de la Secţia de Pompieri Năsăud (echipaje de stingere şi echipaj de descarcerare), precum şi echipaje medicale SMURD şi SAJ pentru acordarea asistentei medicale celor trei colegi”, anunţă ISU Bistriţa Năsăud.

Potrivit sursei citate, cei trei pompieri militari prezintă traumatisme minore şi primesc asistenţă medicală la locul accidentului. Ei prezintă traumatisme şi leziuni care nu le pun viaţa în pericol.

„Incendiul a fost localizat la nivelul anexelor gospodaresti, casa de locuit a fost protejată. Se lucrează pentru lichidarea tuturor focarelor”, încheie ISU Bistriţa Năsăud.

Poliţiştii anunţă că testarea cu aparatul etilotest a şoferului, de 34 de ani, a indicat faptul că acesta nu se afla sub influenţa alcoolului.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].