NEWS

O dronă militară israeliană s-a prăbuşit în Liban. Hezbollah susţine că a doborât aparatul

O dronă militară israeliană s-a prăbuşit, joi, în sudul Libanului, iar organizaţia islamistă şiită Hezbollah susţine că a doborât aparatul de zbor, informează cotidianul Haaretz şi site-ul Ynetnews.com.

 

Aparatul de zbor fără pilot s-a prăbuşit în apropierea localităţii libaneze Yatar.

 

“Militanţi ai organizaţiei au doborât o dronă a inamicului în zona Wadi Marimin, lângă satul libanez Yatar”, a comunicat mişcarea islamistă şiită Hezbollah.

 

Armata israeliană a confirmat prăbuşirea unei drone în sudul Libanului. “În cursul unor activităţi de rutină, o dronă militară s-a prăbuşit pe teritoriul Libanului. Incidentul este investigat”, a comunicat armata israeliană.  

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].