NEWS

Nuntă de 2 milioane de dolari pentru fiica cea mare a lui Bill Gates. „Total exagerat, incredibil de extravagant”

La 25 de ani, Jennifer Gates nu face niciun compromis în organizarea nunţii viselor sale. Festivitatea, a cărei cost este estimat la cel puţin 2 milioane de dolari, potrivit DailyMail, va avea loc la ferma sa de cai din Westchester, North Salem, situată la aproximativ 80 de kilometri de Manhattan.

 

Construită pe o suprafaţă de 50 de hectare, proprietatea i-a fost oferită de părinţi în 2018, drept cadou de absolvire a Universităţii Stanford şi a costat aproximativ 21 de milioane de dolari. Tânăra deţine şi un apartament estimat la 5 milioane de dolari în Manhattan, unde urmează studii medicale.

 

Fotografiile obţinute de The Post şi Daily Mail arată că au fost amenajate mai multe pavilioane imense, de sticlă, precum şi o uriaşă scenă circulară. „Este total exagerat. Incredibil de extravagant. Şi produce o mulţime de neplăceri vecinilor”, povesteşte un martor pentru Daily Mail, deranjat de un du-te vino neîncetat al camioanelor şi de zgomotul macaralelor, care durează de câteva zile.

 

Sunt aşteptaţi oaspeţi de seamă

 

O rudă a viitoarei mirese explică faptul că tânăra încă mai speră că nunta va putea fi organizată afară: „Jenn speră că ceremonia în sine să poată avea loc afară, dar în cazul în care vremea nu va permite, au amenajat corturi uriaşe şi mai multe structuri din oţel şi sticlă”.

 

Sunt aşteptaţi mai mulţi oaspeţi de seamă, conform unor surse: „Bill şi Melinda sunt prieteni cu mulţi demnitari şi celebrităţi, cum ar fi Barack Obama. S-ar putea să fie printre invitaţi. A fost depusă o cerere pentru a închide drumul care trece prin aproprierea proprietăţii, pentru a oferi oaspeţilor „intimitate în timpul ceremoniei”.

 

Pasionată de călărie, Jennifer Gates şi-a anunţat logodna cu călăreţul milionar egiptean Nayel Nassar, în vârstă de 30 de ani, în ianuarie 2020.

 

În septembrie 2021, mama lui Jennifer, Melinda Gates, a găzduit o petrecere la casa familiei din Washington, pe malul lacului. Jennifer postase câteva fotografii ale evenimentului pe Instagram. „Îţi mulţumim pentru această petrecere specială, @melindafrenchgates. Sunt recunoscătoare tuturor femeilor extraordinare din viaţa mea care mă sfătuiesc şi mă susţin către acest nou capitol!”,  a scris Jennifer pe Instagram.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].