NEWS

Noi proteste în Israel. Oamenii cer demisia premierului Netanyahu

Noi proteste au avut loc în Israel noaptea trecută. Oamenii nemulţumiţi îi cer demisia premierului Benjamin Netanyahu, pentru că a gestionat prost criza Covid-19, cu toate că Israelul a avut cea mai de succes campanie de vaccinare din lume.

„Demonstraţiile din seara asta trebuie să le reamintească tuturor că, deşi sunt alegeri şi deşi există multe partide, există o persoană responsabilă pentru lucrurile oribile care se întâmplă în ţară cu virusul, cu economia, cu drepturile civile”, spune Omri Lavi, un protestatar.

Premierul israelian este în plin proces cu acuzaţii de fraudă, abuz de încredere şi luare de mită în trei cazuri separate şi asta îi nemulţumeşte pe israelieni.

„Fiecare decizie pe care a luat-o a fost în beneficiul lui. Dar, a pus cetăţenii Israelului într-o situaţie dificilă”, susţine un alt protestatr.

Israelul va desfăşura alegerile parlamentare pe 23 martie.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].