NEWS

Noi fotografii şi videoclipuri cu cel mai mare avion din lume care s-a prăbuşit în timpul luptelor dintre ruşi şi ucrainieni

Este cea mai mare şi cea mai grea aeronavă, fiind unică în lume. Avionul de tip cargo a fost proiectat şi construit de Antonov ASTC. Primul zbor l-a efecutat pe pe 21 decembrie 1988.

Avionul intrat în Cartea Recordurilor pentru cele peste 240 de recorduri doborâte. Este cel mai greu avion, având până la 640 de tone la decolare. Aeronava a fost proiectată şi construită pentru a transporta  naveta spaţială sovietică reutilizabilă Buran, conform airlinetravel.

Antonov AN-225 Mriya a fost vedeta unor expoziţii în Europa în anii 1989, respectiv 1990.  

[embedded content]

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].