NEWS

Ministerul Sănătăţii anunţă că alegerile locale ar putea fi organizate în două zile consecutive

Ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, susţine că nu este niciun motiv pentru a nu se putea organiza alegerile locale din 27 septembrie. Este luată în calcul varianta organizării acestora în două zile

Imaginea articolului Ministerul Sănătăţii anunţă că alegerile locale ar putea fi organizate în două zile consecutive

Anunţul lui Nelu Tătaru FOTO Dani Amariei/ Mediafax

„În acest moment nu avem niciun motiv să nu putem organiza alegerile. Avem scenarii şi pentru accelerarea numărului de cazuri, dar şi pentru o conduită normală dacă se respectă regulile şi în două trei săptămâni să vedem o cădere a acestei pante”, a spus Tătaru la Digi24.

În ceea ce priveşte alegerile locale, acesta a spus că se ia în calcul desfăşurarea scrutinului timp de două zile, pentru a se înregistra un aflux mai mic de populaţie către secţiile de votare.

„Acum avem acest scenariu ca pe 27 septembrie să se desfăşoare alegerile locale, precaut şi cu respectarea distanţării fizice”, a dat asigurări demnitarul.

Ministrul Sănătăţii susţine că se analizează şi decalarea cu o săptămână a zilei alegerilor în cazul unor focare în constituire în anumite judeţe.

„Depinde foarte mult de evoluţie şi de fiecare focar în parte”, a conchis şeful de la Sănătate. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].