NEWS

Mii de măşti de protecţie FPR2 găsite de poliţişti într-o camionetă, în apropierea unei autogări din Capitală

Poliţiştii din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti – Serviciul Investigarea Criminalităţii Economice a Sectorului 4, în colaborare Secţia 16 Politie, au depistat în trafic, în apropierea unei autogări din zona de competenţă teritorială, o autoutilitară, în care doi bărbaţi transportau peste 2.700 articole de îmbrăcăminte ce poartă denumirea şi însemnele unor mărci de renume înregistrate.

Despre aceste produse există suspiciunea că ar fi contrafăcute.

De asemenea, în camionetă au fost găsite un număr de 3.000 de bucăţi măşti protecţie inscripţionate FPR2, pentru care nu au putut prezenta documente justificative de provenienţă.

Bunurile au fost confiscate pentru continuarea cercetărilor, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de punere în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice ori similare, aşa cum se prevede în Legea nr. 84/1998 privind mărcile şi indicaţiile geografice.

Cercetările sunt continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].