NEWS

Mihai Tudose: „Au atins apogeul ipocriziei şi al cinismului prin amânarea majorărilor cuvenite prin lege”

„Guvernarea stearpă a României <educată>. După ce în toată perioada pandemiei nu au fost capabili să prezinte un program complet şi credibil al măsurilor de protecţie, chinuind copiii cu un învăţământ online precar, mai mult imaginar, au atins acum apogeul ipocriziei şi al cinismului prin amânarea majorărilor cuvenite prin lege. Coaliţia Minciunii şi Austerităţii anunţă părinţii că micuţii lor nu contează, că deh, nu votează, deşi aceeaşi echipă guvernamentală şi-a asumat la învestire respectarea legilor, pe care acum refuză să le mai respecte. Practic, mesajul PNL-USR-Plus-UDMR pentru milioanele de copii din România este unul simplu – Ghinion! Zilnic vedem că aroganţa, dezinteresul, cinismul, minciuna şi incompetenţa Guvernului României sunt acoperite doar de sloganuri populiste fără niciun fel de corespondent în viaţa reală”, transmite Mihai Tudose.

Vicepreşedintele PSD critică optimismul premierului Florin Cîţu.

Totul este fantastic pentru ei, economia explodează în fiecare zi pe pagina de facebook a premierului Cîţu, singura problemă fiind că lipseşte cu desăvârşire. În buzunarul gol al românului, adevărul începe să fie din ce în ce mai vizibil… <Domnii> de la guvernare sunt preocupaţi doar cu atacarea PSD şi cu alegerile din propriile partide, în rest nu aud, nu văd, nu îi interesează că economia se duce de râpă, la fel şi şansele copiilor români de a creşte şi de a performa aici, în ţara lor. În <România educată>, autorităţile au ajuns să îşi cam bată joc de viitor. De viitorul lor, al tuturor copiilor, de viitorul României”, conchide Tudose.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].