NEWS

Medic, după ce a publicat o fotografie cu ambulanţe cu pacienţi COVID-19 care stau la coadă în curtea Institutului Matei Balş: „Mai aveţi îndoieli?”

Un medic de la institutul Matei Balş a publicat pe pagina de Facebook o fotografie în care apar mai multe ambulanţe care aşteaptă pentru pacienţi infectaţi sau posibili infectaţi cu COVID-19. „Mai aveţi îndoieli?”, întreabă medicul Maria Niţescu pe reţeaua de socializare.

Imaginea articolului Medic, după ce a publicat o fotografie cu ambulanţe cu pacienţi COVID-19 care stau la coadă în curtea Institutului Matei Balş: „Mai aveţi îndoieli?”

Foto: Facebook / Maria Niescu

Medicul spune că imaginea pe care a publicat-o a fost preluată de la o colegă, asistenta medicală Gabi Ciobanu, de la Institutul Matei Balş.

 

 

Mai aveti îndoieli referitor la existenţa problemelor de sănătate determinate de SARS-Cov 2? Aceasta este o imagine din curtea Institutului Naţional de Boli Infecţioase Prof. Dr. Matei Bals, Spital COVID de faza 1”, a scris Maria Niţescu pe Facebook.

 

Institutul Matei Balş se află în prima linie în lupta cu epidemia de coronavirus, fiind spitalul din România care a tratat cei mai muţi bolnavi infectaţi.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].