NEWS

Marius Manole, la „Marius Tucă Show”: Noi, dacă aveam un grad de cultură şi civilizaţie, poate deschideam teatrele

Marius Manole:  Nu sunt de acord cu purtarea măştii. Nu sunt de acord cu deschiderea păcănelelor. Teatrul este foarte necesar. Eu nu sunt cu cei de la putere, nu sunt împotriva PSD-ului, nici cu USR-ul. Dar libertatea unui om se opreşte atunci când calci peste libertatea mea. La mare ai văzut cum stau oamenii ? Umăr la umăr. De ce trebuie să port mască şi în spaţiul liber?

 

Marius Tucă: Nu există o lege care spune că trebuie să stai cu masca şi în spaţiu liber.

Marius Manole: Medicii au spus ca oamenii să poarte măşti. Eu am oameni la magazin care poartă mască, în schimb la mare oamenii se duc şi stau umăr la umăr. În principiu nu mor, ci cresc numărul de cazuri. De ce în Romania cresc cazurile?

 

Marius Tucă: Înainte erau 3.000, 4.000 de teste. Lumea este acum în libertate şi se fac 15.000 de teste. 

 

Marius Manole: Sunt anumite locuri care nu se deschid: restaurantele, teatrele. Lucrul acesta trebuie tratat cu foarte multă seriozitate. 

Marius Tucă: În Franţa, Italia, numărul de cazuri a crescut. 

 

Marius Manole: Cum se poate aşa ceva? Cred că sunt oameni bolnavi care au ieşit din spital.

 

Marius Tucă: Oamenii bolnavi nu se externează în proporţie de 99%. Dar sunt foarte mulţi oameni care merg în vacanţă. 

 

Marius Manole: O să mă uit şi eu să văd dacă s-au deschis teatrele în Franţa, Italia. Noi dacă aveam un grad de cultură şi civilizaţie, poate deschideam teatrele. 

Marius Tucă: Pe Andreea Esca au pus-o la zid că a luat covid. Tătaru a spus că suntem ciuma Europei. 

 

Marius Manole: De ce suntem interzişi în 7 ţări ? Care este interesul guvernului? Dar, stai liniştit că o să avem din nou 500 de cazuri. 

 

Marius Tucă: Pe terasele noastre nu este nici un pericol. Atâta timp cât ai aproape 3 metri distanţă, riscul este 0.

 

Marius Manole: Treaba ta, faceţi ce vreţi. Tu dacă ai fi bolnav, ai sta acasa, nu? Normal, dar nu toată lumea face asta.  

 

Marius Tucă: Marius, dacă tu te-ai îmbolnăvi şi nu ai niciun simptom, te-ai duce?

 

Marius Manole: Da. Eu nu am încredere în Arafat. 

 

Marius Tucă: Eu stau de vorbă cu toţi doctorii. Oamenii sunt liniştiţi.

Marius Manole: Spun că nu e bine să ne ducem la mare. În alte ţări, oamenii sunt amendaţi. Suntem un popor căruia nu i-a plăcut să respecte legile. După ce s-a întâmplat cu Andreea Esca şi după ce am văzut comentariile oamenilor, chiar este ceva îngrozitor. Nu am crezut că este atât de rău. Mai rău ca la noi, nu se poate. Nu poţi să spui că este mai rău cu Orban, decât cu Dăncilă.  

 

Marius Tucă: Trăim în prezent şi ăştia conduc România. De exemplu, Alexe (Costel Alexe, ministrul Mediului n.red.)…

 

Marius Manole: De ce a vorbit în engleză? Trebuia să spună că îi trebuie un traducător. Cum am ajuns noi să ne conducă oamenii ăştia ? Când noi avem mulţi profesori universitari. Eu nu Nu am fost in vacanta deloc, nu am ce cauta. 

 

Prin telefon, actriţa Rodica Mandache

Marius Tucă: Doamna Rodica, ce aţi făcut în ultimii 5 ani ?

 

Rodica Mandache: Multe. 

 

Marius Tucă: Aţi avut o premieră şi de aceea nu aţi venit. 

 

Rodica Mandache: Da. În prezent, sunt într-o situaţie în care mă judec. Fac cercetări. 

 

Marius Manole: Care este rezultatul ?

 

Rodica Mandache: Că sunt drăguţă, pufoasă, nu foarte tânără. Fiecare zi îmi aduce ceva nou. Eu nu mă recunosc. 

 

Marius Tucă: Despre ce premieră este vorba?

 

Rodica Mandache: Cine este aproape de teatru. Se joacă mâine seara şi pe 1 august şi în septembrie 12, 13 . Nu ştiu dacă mai sunt bilete. Se joacă la Palatul Cesianu care este aproape de Piaţa Victoriei, pe Calea Victoriei. 

Marius Manole: Am avut o discuţie cu doamna Rodica Mandache. Am vorbit despre teatru. Doamna Rodica a spus că sigur că toată lumea este preocupată de trai, dar dacă oamenilor le iei cultura, devin animali. 

 

 

 

Marius Manole vorbeşte despre cum şi-a trăit ultimele patru luni când uşile teatretrelor au fost închise, care sunt alternativele unui actor când i se pune lacătul pe locul de muncă.

 

Despre interzis la cultură şi liber la prostie în România anului 2020, într-un talk show exclusiv, cu Marius Manole şi Marius Tucă, începând cu ora 20.00, într-o emisiune LIVE “Marius Tucă Show”, pe mediafax.ro.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].