NEWS

Manelistul Dani Mocanu s-a ales cu dosar penal. Într-unul din videoclipurile sale apare un leu rănit şi subnutrit

Imaginea articolului Manelistul Dani Mocanu s-a ales cu dosar penal. Într-unul din videoclipurile sale apare un leu rănit şi subnutrit

FOTO: captură ecran YouTube

„În urma informaţiilor apărute în spaţiul public, referitor la realizarea unui videoclip cu un animal exotic, vă aducem la cunoştinţă următoarele: Poliţiştii s-au sesizat din oficiu şi efectuează verificări privind rele tratamente şi cruzimi împotriva animalelor, respectiv cu privire la condiţiile de deţinere a animalului ce apare în materialul filmat. În cauză a fost întocmit dosar penal, conform Legii 205 din 2004, privind protecţia animalelor, în care se desfăşoară cercetări sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti”, transmite IPJ Argeş.

Verificările au ca scop stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-au petrecut faptele, respectiv identificarea şi audierea tuturor persoanelor implicate, precum şi verificarea asigurării condiţiilor de asistenţă medicală, îngrijire şi adăpost pentru animalul din filmare.

Surse locale au declarat pentru MEDIAFAX că este vorba despre un videoclip cu un leu rănit şi subnutrit, filmat de manelistul Dani Mocanu. Videoclipul are peste 4,3 milioane de vizualizări şi a stârnit un val de critici.

„Leul este foarte slab, ca să nu mai zic că este rănit la picior şi este vizibil că este maltrat. Nici nu are putere să stea în picioare!!!Ruşine!!!!” sau „Sper să ai soarta leului! O meriţi din plin!” sunt doar două comentarii.

 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].