NEWS

Luka Modric – performanţa unică în istoria fotbalului mondial

Căpitanul echipei naţionale a Croaţiei şi vedeta lui Real Madrid, Luka Modric, a realizat miercuri o performanţă unică în istoria fotbalului mondial, odată cu titularizarea sa în meciul de la Cupa Mondială, împotriva Marocului.

Luka Modric a devenit astfel primul jucător din istorie care a evoluat la turnee finale în trei decenii diferite, atât la Campionatul European (2008, 2012, 2016, 2021), cât şi la Cupa Mondială (2006, 2014, 2018, 2022).

Croaţia a remizat miercuri cu Maroc, scor 0-0, Modric fiind integralist. Căpitanul naţionalei croate, în vârstă de 37 de ani, are acum 156 de selecţii internaţionale, pentru care a marcat 23 de goluri.

Acesta joacă din 2012 la Real Madrid, pentru care a evoluat în 307 meciuri şi a marcat 25 de goluri.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].