NEWS

LPF îl critică pe Burleanu şi anunţă că CFR Cluj a scăpat de Covid

 

Cazurile de COVID apărute în ultimele săptămâni în Liga I ameninţă continuarea campionatului, iar declaraţiile venite de la FRF şi LPF se bat cap în cap.

 

Răzvan Burleanu a cerut ca meciurile să nu se mai joace. Însă LPF îl contrazice: cei de la CFR au revenit la antrenamente, Dinamo aşteaptă OK-ul de la DSP, astfel că meciurile se vor putea disputa. Secretarul general al LPF, Justin Ştefan, l-a contrazis pe Răzvan Burleanu. El avertizează cluburile că vor pierde sume importante din drepturile TV. 

 

Din cele 28 de milioane de euro plătite anual către cluburi, compania care deţine drepturile cerea o treime înainte în timpul pandemiei, când a apărut prima dată varianta ca sezonul să nu se reia.

 

„Din punctul meu de vedere, acea declaraţie este una extrem de riscantă. Ea tinde să ducă la apariţia unor riscuri de a avea prejudicii financiare la nivelul tuturor cluburilor din Liga I. În momentul acesta suntem încă pe scenariul de a termina competiţia pe terenul de joc. Chiar astăzi am primit confirmarea din partea celor de la CFR Cluj că a fost închisă ancheta epidemiologică”, a declarat Justin Ştefan, Secretar General LPF. 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].