NEWS

Kanye West spune că a încercat să divorţeze de Kim Kardashian. Reacţia vedetei TV: „ Suferă de tulburare bipolară“

După cum ştii, Kanye West şi-a depus candidatura la preşedinţie, iar apoi au urmat numeroase postări incoerente pe Twitter, care păreau a fi semnele unei căderi nervoase. După ce a făcut afirmaţii controversate pe reţeaua socială, printre care că soţia lui, Kim Kardashian, „a încercat să îl interneze la nebuni“, Kanye West a scris într-un alt mesaj că a vrut să divorţeze.

Uite ce a scris rapperul pe Twitter: „Am încercat să divorţez de Kim după ce s-a întâlnit cu Meek la Waldorf pentru reforma din închisori“. La câteva minute după postare, însă, Kanye a şters mesajul. Se pare că el a făcut referire la o întâlnire care ar fi avut loc între Kim Kardashian şi rapperul Meek Mill la hotelul Waldorf. Cei doi au participat la o conferinţă pe tema reformei justiţiei penale, la Los Angeles, în noiembrie 2018. Meek Mill, pe numele real Robert Rihmeek Williams, este fostul iubit al cântăreţei Nicki Minaj, scrie Reuters.

Reacţia lui Kim Kardashian

Kim Kardashian a reacţionat pentru prima dată după ce au apărut mai multe postări ciudate pe contul lui Kanye. Vedeta, care l-a numit pe rapper „o persoană minunată, dar complicată“, spune că soţul ei suferă de tulburare bipolară şi cere compasiune şi empatie.

„După cum ştiţi mulţi dintre voi, Kanye are o tulburare bipolară. Cei care sunt apropiaţi de Kanye îi cunosc inima şi înţeleg cuvintele sale, care nu reflectă intenţiile sale. Rog fanii şi mass media să dea dovadă de compasiune şi empatie pentru a trece peste asta“, a scris ea pe Instagram.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].