NEWS

Jim Carrey sărbătoreşte împlineşte 59 de ani

Jim Carrey împlineşte astăzi 59 de ani. Cunoscut pentru roluri precum cel din „Masca” (1994), „Ace Ventura, Detectivul lui peşte” (1994), „Liar Liar” (1997) sau „Yes Man” (2008), actorul pare mereu tânăr şi este greu de imagina că se apropie de 60 de ani.

Cariera lui Jim a început mult mai devreme, decât apariţiile sale în comediile care l-au făcut celebru în toată lumea.

În 1979, actorul a început să facă comedie la clubul Yuk Yuk din Toronto. 

Aproape 30 de ani mai târziu, Jim Carrey ajungea să fie în top 30 cei mai bine plătiţi actori pentru un singur film după ce a primit 35 de milioane de dolari pentru filmul „Yes Man” lansat în 2008

Cu toate astea, în 1994, Carrey a fost nominalizat la premiul Zmeura de Aur la categoria „Worst New Star”, pentru filmul Ace Ventura: Pet Detective. 

Pe lângă talentul actoricesc, Jim are şi talent la desen. Pagina lui de Twitter e plină de caricaturi ale lui Trump şi nu numai, însoţite de diferite mesaje politice. 

Şi apropo de politică, Jim Carrey a fost ales de Saturday Night Live s-l interpreteze pe Joe Biden pentru scenetele referitoare la campania electorală.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].