NEWS

Irina Begu învinsă de Serena Williams în primul tur la Roland Garros

Jucătoarea română de tenis Irina Begu (74 WTA) a fost învinsă luni seara de fostul număr 1 mondial, Serena Williams (8 WTA), în două seturi, cu 7-6, 6-2, după Serena William va juca în turul 2 cu Mihaela Buzărnescu.

Irina Begu a făcut un prim set curajos în care a servit o data pentru câştigarea setului, la 6-5, şi a avut 2 mingi de set, în tiebreak, la 6-4. Din păcate, Begu nu a reuşit să îşi fructifice oportunităţile şi a pierdut în cele din urmă şi setul secund.

Williams a fost mai puternică mental, în partea a doua, surprinzând prin urcările la fileu şi prin loviturile puternice, direct câştigătoare.

Pentru prezenţa în primul tur la Roland Garros, Begu va fi recompensată cu 60.000 euro şi 10 puncte WTA.

Serena Williams o va întâlni în turul 2 pe Mihaela Buzărnescu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].