NEWS

Iordănescu: Trebuie să depăşim această secetă de performanţă

„Începem cu multă energie, cu entuziasm, cu încredere argumentată şi cu speranţa că reuşim să depăşim această secetă de performanţă, să ducem din nou echipa la European. Sunt mulţumit pentru că am încredere în grupul de jucători pe care l-am adunat, am încredere în valoarea, potenţialul şi în caracterul lor. Sigur, total mulţumit un selecţioner nu va fi niciodată, ne lipsesc anumiţi jucători, mă gândesc în mod special la cei cu probleme medicale”, a spus Iordonescu.

Întrebat cât de important ar fi în economia acestor preliminarii un start cu 6 puncte, selecţionerul a răspuns: „Nu putem să vorbim de un start de 6 puncte, putem să vorbim de un start cu 3 puncte în Andorra, după care să venim la Bucureşti şi să pregătim foarte bine partida cu Belarus. Fără 3 puncte în Andorra nu putem să mai acumulăm 6 puncte. Focusul trebuie să fie total pentru primul joc, este mesajul cu putere pe care îl transmit către toată lumea”.

El a mai spus că toate partidele sunt importante.

„Probabil că există lume care încă se gîndeşte că va fi un joc total la îndemâna noastră în Andorra, nu va fi aşa, va trebui să muncim pentru fiecare joc şi pentru fiecare moment din fiecare joc”, a mai spus selecţionerul.

Lotul convocat de Iordănescu se reuneşte duminică la Mogoşoaia pentru pregătirea startului preliminariilor de calificare la Campionatul European 2024.

România va juca sâmbătă, 25 martie, în deplsare cu Andorra, iar marţi, 28 martie, pe Arena Naţională cu Belarus.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].