NEWS

În Europa, fotbaliştii de la Rubin Kazan şi-au scris cu carioca numerele pe tricouri

Imaginea articolului În Europa, fotbaliştii de la Rubin Kazan şi-au scris cu carioca numerele pe tricouri

Fotbaliştii de la Rubin Kazan şi-au scris numerele de pe tricouri cu carioca

În deplasarea din Polonia, ruşii au revenit în Europa, după cum susţine contul de Twitter al celor de la Rubin, după 5 ani, 7 luni şi 26 de zile.

Fiorul revenirii pe scena europeană a lăsat urme. Imposibil să fie altfel, având în vedere că meciul de pe terenul polonezilor, care s-a încheiat cu scorul 0-0, a adus un eveniment unic. Numerele echipei ruse au fost scrise de mână pe spatele tricourilor de joc.

Asta după ce numerele şi numele originale s-au desprins. Prin urmare, în încercarea de a desfăşura jocul în orice condiţii, s-a optat pentru o metodă cu siguranţă neortodoxă, dar fără îndoială eficientă.

Personalul a avut grijă să deseneze pe spatele fiecărui tricou numărul corespunzător.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].