NEWS

Ianis Hagi a jucat 8 minute în meciul pierdut de Rangers cu rivala Celtic, în Cupa Scoţiei

Celtic Glasgow şi-a păstrat speranţele de a câştiga toate cele trei trofeele interne după ce a învins-o duminică pe marea rivală Rangers cu 1-0 în semifinala Cupei Scoţiei, graţie unui gol al lui Jota. Ianis Hagi a jucat doar 8 minute pe finalul partidei.

Celtic, care a câştigat Cupa Ligii Scoţiei, după ce a învins-o pe Rangers în finala din februarie, este de asemenea în fruntea campionatului cu un avans de 13 puncte – la o victorie distanţă de titlul în Scottish Premiership.

Celtic a deschis scorul cu câteva minute înainte de pauză, după o greşeală colectivă a apărării lui Rangers. Daizen Maeda a profitat de o minge pierdută şi a centrat pentru ca Jota să înscrie cu o lovitură de cap uşoară.

Rangers a dominat repriza secundă, dar Celtic a rezistat şi şi-a asigurat un loc în finală, unde va întâlni echipa de ligă secundă Inverness Caledonian Thistle, pe 3 iunie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa [email protected].